Hur monterar du toaletten?

Hur monterar du toaletten?

Om du letar efter ett svar på frågan om hur du byter toalettskål betyder det att du behöver byta din toalettskål av någon anledning. Punkten du bör vara uppmärksam på är modellen på toalettskålen du kommer att köpa. Du bör välja efter vatteninlopp och utlopp på din toalettskål. Om rentvatteninloppet och spillvattenutloppen sitter på väggen ska du använda en vägghängd eller vägghängd WC och om den står på golvet ska du använda en golvstående WC.

HUR MONTERAR DU TOALETTEN?

 • Stäng först av vattnet från huvudventilen.
 • Skruva loss spiralflexslangarna från bidékranarna (“mellankran”) med en rörtång.
 • Skruva loss skruvarna som fäster toalettskålen i golvet med hjälp av en skiftnyckel. Om det finns silikon i de delar av toaletten som nuddar golvet, skär av silikonerna med hjälp av en kniv.
 • Lyft toalettskålen ordentligt och ta bort den från fästskruvarna. Du kan göra det enklare genom att hålla de två mitt emot varandra.

HUR INSTALLERAR MAN TOALETTEN?

Stäng först av vattnet från huvudventilen.
Om din piedestal är gammal eller skadad är det bra att byta ut den. “Kada” används för att koppla ihop toaletten och avloppsvattensystemet. “Bälg Kada” är både enkel att montera och mer hållbar. Därför kommer användningen av en bälg kada att göra ditt arbete enklare.
Fäst först kastrullen till avloppsvattenutloppet på toalettskålen. Om du applicerar diskmedel på den del som kommer till toalettutloppet och breder ut det bra kommer du inte att ha några svårigheter att sätta på det.
Tryck på grytan och placera den på avloppsvattenutloppet på baksidan av toaletten. Se till att den sitter ordentligt och smidigt.
Eventuella monteringsfel kommer att orsaka vattenläckor och läckor från fogen.
Anslutningsskruvarna för den nyinstallerade toalettskålen kan vara annorlunda. Om du stöter på en sådan situation, placera toaletten på sin plats och markera ställena för toalettanslutningsskruvarna. Höj toaletten för enkel arbete. Borra de markerade ställena med hjälp av en “borr” och sätt “tapparna” på plats.
Byt ut toalettskålen och anslut den till kadan. Se till att du monterar kadai säkert och korrekt.
Fäst toalettskålen på plats genom att sätta i toalettskålens anslutningsskruvar.
Gör toalettskålens vattenanslutningar. En av flexslangarna som kommer från de små bidékranarna på väggen är ansluten till reservoarens inre uppsättning och den andra till bidéröret. I allmänhet är den övre kranen ansluten till bidén och den andra till behållaren.
Glöm inte att kontrollera om det finns några läckor från anslutningarna du gjort när monteringsprocessen är klar.

 • , , ,

  Glossy Vit (Outlet)

  0 out of 5
  From 59 kr /m²
 • , ,

  Nat Black Marble

  0 out of 5
  600 kr /m²
 • ,

  Duratiles Shades Carbon 30×60

  5.00 out of 5
  169 kr
 • ,

  Duratiles Shades White 60×60

  5.00 out of 5
  199 kr
 • , , ,

  60×120 Marea Vit

  0 out of 5
  699 kr /m²
 • ,

  Duratiles Norr Sand 60×60

  5.00 out of 5
  199 kr
 • , , ,

  60×120 Navas Black (Matt)

  0 out of 5
  499 kr /m²
 • , , ,

  60×60 Arch Grau (Glansig)

  0 out of 5
  499 kr

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


has been added to your cart.
Checkout
Få en offert nu