Hygien För Alla!

Hygien För Alla!

               MGM Group strävar efter att göra tiden i badrummet bekväm och trevlig och står till tjänst för alla badrum och familjer med sin helt nya ytteknik Seramiksan HYGIEN.

               Bad är den mest lämpliga miljön för virus och mikroorganismer att reproducera. Även om starka kemikalier används för att rengöra kan dessa kemiska rengöringsmedel inte helt ta bort mikroorganismer från ytan och multiplicera snabbt fram till nästa rengöring.

               Numera, där hygien är mycket viktigt i alla levande områden, erbjuder den nya yttekniken av Seramiksan som utvecklats av MGM Group hälsosamma badrum för ett hälsosamt liv och skyddar människors hälsa. Silverjonernas nanostorlek stör dess cellstruktur hos mikroorganismer och förhindrar tillväxten av nya mikrober med 99,9%. Dessutom fortsätter dess effekt under en livstid. Alla produkter där Seramiksan HYGIEN-teknik används skyddar naturen genom att ge maximal hygien med minimalt med vatten och tvättmedel.               

                Lämna jobbet till experten med Seramiksan HYGIEN-teknik, som är ackrediterad av den turkiska ackrediteringsbyrån, testad och godkänd av det oberoende laboratoriet SANITER och tyska Hohenstein Institute.

Untitled design (4)

Dela detta inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


has been added to your cart.
Kolla upp